Back to news

Hempel Yacht på Metstrade 2017 - besøgstal 

30.11.2017

HEMPEL Yacht udstillede på Metstrade 2017 fra den 13. til den 15. november, hvor vi præsenterede vores førsteklasses begroningshæmmende sortiment og nyheder i Silic One systemet for næste sæson for både professionelle og gør det selv-folk.

Det årlige METSTRADE Show har igen styrket sit renommé som verdens største træf for Yacht industrien.

B2B-eventen i RAI Amsterdam kongrescenter bød velkommen til 116 forskellige nationaliteter og 10.500 gæster fra lande uden for Holland, seks procent flere end i 2016. Rent faktisk var antallet af besøgende det højeste for denne tredages event med 16.307 besøgende (en stigning på over 5 % sammenlignet med 2016) og et samlet antal besøg på 24.856 (også plus 5%).

68% af alle nye besøgende kom fra lande uden for Holland med flest fra fem lande (efter NL), nemlig Italien, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Spanien. Der kom også betydeligt flere fra Grækenland, Kroatien, Finland, USA og Irland. Alle besøgende blev budt velkommen på udstillingen af 1552 udstillere (en stigning på 5 % sammenlignet med forrige år), hvis stande var bemandet med omkring 6594 af branchens førende professionelle.

Hempel Yacht præsenterede de besøgende på Mets Trade Boat Show 2017 for det nye dåsedesign med en exceptionel lancering før  sæsonstart.

Hempel meddelte på Boat Showet, at man opdaterer sit sortiment af yachtmalinger for at opfylde BPR om biocidholdige produkter, når den træder i kraft i 2018.

Hempel vil også lancere et nyt emballagedesign, der vil gøre det endnu lettere for brugerne at identificere produkternes anvendelsesmuligheder og fordele. Det nye produktsortiment – i det nye design – vil være til rådighed til sæsonen 2018.

For at opfylde forordningen om biocidholdige produkter (BPR) skal alle væsentlige biocider, der bruges i begroningshæmmende yacht-malinger i Den Europæiske Union (EU), risikovurderes, registreres og indsendes til godkendelse inden den 1. januar 2018. De nye regler berører alle malingsproducenter, distributører, butikker, professionelle malere og yachtejere i EU.

Hempel opdaterer sit produktsortiment for at opfylde BPR kravene. Produkterne bliver integreret i Hempels Bundmaling sortiment fra begyndelsen af 2018.

“BPR er en fortrinlig lejlighed for os til at forbedre vores malingsformler og sikre, at de opfylder de stadig strengere krav, yachtejerne og malerne i EU har,” siger Thomas Olsen, Marketing & Business Manager for Hempels Yacht-segment. “Hempel er global leder inden for udvikling og produktion af yachtmaling. Vi har arbejdet med kravene i henhold til loven i de sidste fem år. Nogle af produkterne vil være nye, men de har altid den samme anerkendte kvalitet.”

2018 bliver et overgangsår for yacht-industrien, hvor der både er gamle og nye bundmalinger på markedet. For at gøre overgangen enkel får Hempels nye produkter de samme navne og den samme høje ydeevne som de produkter, de erstatter. Hempel arbejder også tæt sammen med distributører og partnere for at sikre, at de kan tilbyde deres slutkunder den bedst mulige rådgivning ved valg af produkter.

“Vores hovedbudskab er simpelt: Der bliver ingen ændringer af betydning for bådejere og malere; det er de samme produktnavne og den samme anerkendte Hempel-kvalitet,” siger Thomas Olsen. "Hempel har altid fulgt reglerne og vil fortsætte hermed, uden at det går ud over kvaliteten på vores produkter og løsninger."

Se hvordan atmosfæren var på Hempels stand under Mets Boat Showet på videoen på Hempel Yacht YouTube kanalen her.