Back to news

Hempel Yacht App online

03.03.2016

Hempel er glade for at kunne annoncere lanceringen af den nye Hempel Yacht App til Android- og iOS-tablets og -smartphones.

Formålet med appen er at vise det aktuelle Yacht-produktsortiment i et bestemt land og give brugerne mulighed for at beregne mængden af maling, der skal bruges til et maleprojekt.

Du kan downloade appen direkte på din mobiltelefon. Det eneste, du skal gøre, er at søge efter "Hempel Yacht" på iTunes eller i Google Play Butik og downloade appen.

I appen finder du 2 sektioner:

1. Se produkter er den sektion, hvor brugeren kan finde det komplette produktsortiment for hvert land med følgende info:
- Produktsortiment i landet
- Specifikke produktoplysninger
- Vejledning til påføring af produkt
- PDS/SDS tilgængelig for download
- Tilgængelige kulører for hvert enkelt produkt.

2. Malings Beregner er den app-sektion, hvor brugeren kan beregne mængden af Hempels Bundmaling og Silic One Fouling Release-system, der skal bruges til malingsarbejdet ud fra følgende oplysninger:
- Bådtype
- Bådmateriale
- Farvand
- Bådens mål
- Overfladens udseende eller typen af skade
- Bundmaling, der aktuelt anvendes på båden
Malingsberegnerens resultater viser Hempels anbefalinger til det bedste køb og de bedste produktløsninger sammen med alle produktinformationer, der er nødvendige for optimal udførelse af malearbejdet.

Begge app-sektioner er indbyrdes forbundne, således at brugeren altid kan skifte mellem dem og finde alle de nødvendige oplysninger.